Translate

Monday, June 4, 2012

One Piece Unlimited Cruise 2 Awakening of a Hero




 Test Wii US Ver. 4.1U
Work in PC for use Emulator (Use Emulator Wii)
Mediafire

File Size 3.25GB .ISO
4 Part

DOWNLOAD:

Link download: Emulator Wii 
For Dolphin Emulator to working u must update directx (click here) n install microsoft C++ (click here) 

HOW TO DOWNLOAD:  

1) Wait for 5 seconds, and appeared "SKIP ADS" and click "SKIP ADS" 
2) Download ^__^ 

15 comments:

awal said...

Gan file nomor 13 sama 14 kok error yah?? mohon di refresh lagi donk...

awal said...

Gan file nomor 13 sama 14 kok error yah?? mohon di refresh lagi donk...

Anonymous said...

part 1 tlg drefresh gan hhe

Admin said...

Done all only 4 part ^__^

roukuza said...

gan rar 1 sama rar 4nya ada file yang corup tuh, aduh udah download lama lama ternyata korup >.<

Admin said...

di repair aja filex jngan di apus, carax liat ja di sini http://www.ilmu-komputer.org/cara-memperbaiki-file-rar-yang-error-corrupt.html

neo ndry said...

maaf gan tolongin w gan please...
w dah ngikutin smua saran yg agan kasih dari download ampe rar yg error..... v tetep ja g bisa...

masalah w pas di CD drivenya gan,, ISO nya ga bisa kebuka alias g bisa di install game

ada tulisan "window can't acces this disc"


mohon solusinya n secepatnya....
mksh

Anonymous said...

ni bhs jepang apa inggris gan?

Admin said...

tu versi 2 bhsa jepang & english

Admin said...

tu versi 2 bhsa jepang & english

Admin said...

neo ndry: cara extrack rar cukup rename nama filenya onepiece.part01.rar, onepiece.part02.rar, dan seterusnya dg catatan nama file harus sma dg yg kmu download td misal part1 kmu beri nama onepiece.part02.rar maka file yg kmu extrack akan error atau corrupt

setalah selesai di extrack akan file ISO nah kmu tdk perlu diinstall ke cd drive tapi ckup dg mainkan di emulator wii yg sdh sya sediakan

maaf telat bls coz bnyak kesibukan di dunia ^__^

Muhammad Rifqi said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Rifqi said...

gan, refresh ato updat lagi donk...
kagak mau di download ne,
ditunggu.. trims..
kalo bisa dilokalin aja sekalian gan..hehe

Ilham Kurniady said...

mau nnya klu untuk shake remote wii nya gmana di keyboard nya ?

Josh Hayward said...





Bummer! The links provided above are not working... I've searched for quite some time now for this and FINALLY I already found the link where to download it, and since I think you were searching for this for hours, might as well give guys some needed help..


CLICK HERE NOW TO DOWNLOAD THE WORKING FILE

CLICK HERE NOW TO DOWNLOAD THE WORKING FILE



I am guaranteeing you that this file is working, as I just wanna help you guys out! Have a great day!